Portfolio

Beluister mijn werk

stem opnemen - tunes componeren - sound design - complete mixage

Hier vindt u een selectie van mijn werk! Nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Neem contact met mij op dan praten we verder.

 

Componeren

Componeren

Vaak wordt er gebruik gemaakt van ‘stock’ materiaal. Dit is geen probleem natuurlijk, maar unieke audio kan een media design echt afmaken! Vraag naar de mogelijkheden.

Sound desgin

Sound design

Uw project naar een hoger niveau tillen?  Door middel van sound design kan met verschillende geluidseffecten een treffende soundtrack worden gemaakt.

Mixage

Mixage

De eindmix zorgt voor een goede balans, verstaanbaarheid en de juiste beleving. Bakermedia heeft al vele vlieguren erop zitten om dit voor elkaar te krijgen.

Stem opname

Stem opname

Voor diverse Disneyfilms en Netflix animatieseries heeft Arwin stemmen opgenomen voor de nederlandse na-synchronisatie. Ook voor tv programma’s heeft Arwin menig voice-over opgenomen.

Fender Rhodes

Arwin Bakker heeft voor ons, “Eggink en van Aken”, een mooi staaltje werk afgeleverd. Een man met gouden oren die snel schakelt, waardoor ons project, Luisterboek: De avonturen van Knetter en Spetter, geen vertraging op liep.